2014-12-03 09:09:03• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Tapasztalatai fontos szerepet játszanak

Napi horoszkóp december 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma a Hold már a Bika jegyében látható, a Vénusz a Nyilas jegyében tündököl. Ne féljen kimutatni érzelmeit, igyekezzen mindenben a párja kedvében járni: a kapcsolatukra ez nagyon jó hatással lesz, és meglátja, a munka is jobban megy majd!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold már az ön jegyében áll. Minden bolygó segíti most abban, hogy tökéletesen tudjon koncentrálni arra, amit szeretne. Délutánra el is fárad, este jobb, ha megpróbál megnyugodni kissé, vegyen egy forró fürdőt, nézzen meg egy könnyed, szórakoztató filmet, kapcsoljon ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az Ön uralkodó bolygója, a Merkúr már felsorakozott a Nap mögé, sok izgalmas eseményt hoz majd ez a 24 óra. A napi bevásárlásokat szervezze délutánra. A mai napot szentelje elsősorban a kedvesének és a barátainak, vagy a kettőt össze is kötheti egy jó hangulatú vacsora keretében.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold már a Bika jegyében jár, az ön vágyakat és reményeket jelző területén. Boldog időszak kezdődik, visszatér az életkedve és az életereje is. Az emberek hallgatnak önre, ön pedig abba a helyzetbe kerül, hogy mások érdekeit is képviselheti. Ma legyen önnél több pénz, és nyugodtan hívja meg barátnőjét a kedvenc cukrászdájukba. A luxus Önöknek is jót tesz – a tervezgetést hagyja az estére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az ön horoszkópjának legmagasabb pontjára ért. Fontos, hogy átgondolja, mit is akar valójában, és csak utána cselekedjen. A Merkúr kellemetlen fényszögben van a Holddal, ezért különösen vigyázzon a pénzére, de ne legyen zsugori. Ma mindent aprólékosan és pontosan vizsgáljon meg, mielőtt elfogadná vagy megvenné.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Bika jegyéből indul, és ez kedvez önnek. A Merkúr együtt áll a Nappal, ami kommunikatívvá teszi. Barátságos lesz és kedves, lekötelező, és pontosan tudja, hogyan kell elővezetni mondanivalóját, hogy elérje, amit szeretne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Bár a Hold már a Bika jegyében jár, a tegnapi helyzet még nagyjából ma is ugyanaz. A Plútó és az Uránusz zavarokat okozhatnak, és esetleg olyasmi is kicsúszhat a száján, amit jobb lett volna magában tartania. Nagyon figyeljen oda, kinek mit mond, a Merkúr hajalmosítja a csacsogásra. Este jót tenne egy futás a parkban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold már szemben áll az ön jegyével, de rossz fényszögben áll a Nappal. Nehéz lesz egy dologra komolyan figyelnie. Tapasztalatai fontos szerepet játszanak, ma csak azzal foglalkozzon, amihez valóban ért. Ne engedje, hogy bárki is beleszóljon a dolgaiba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Bika jegyében marad, a Merkúrral kellemetlen fényszögben állva - emiatt sokkal türelmetlenebbé válhat. Igyekezzen megtartani kedvességét és higgadtságát a legnagyobb felfordulásban is. Délután legyen óvatos, vigyázzon a kezére. Lassítson! Este egy kiadós séta nagyon jót fog tenni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Bika jegyében áll, az Uránusz viszont továbbra is bombázza az ön jegyét - ne is csodálkozzon azon, hogy minden idegesíti, és egyáltalán nincs kedve belesimulni a körülményekbe. Minden kudarcra van ítélve, amit a kezébe vesz. A cél: túlélni ezt a napot. Később már jobbra fordul a helyzet, az estét a barátai, a családja és/vagy a kedvese izgalmassá varázsolják.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a Bika jegyében áll az ön harmadik sorsterületén. Ez akár egy randevút is hozhat, és igazi boldogságot! Jól érezheti magát a bőrében, és rendkívül vonzó hatást gyakorolhat egész környezetére. Este viszont legyen nagyon óvatos, és jól nézzen a lába elé!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szerdán a Hold a Bika jegyében áll. Azon múlik minden, hogyan tudja elvégezni a feladatát. Lehetőleg tartsa be az előírásokat, legyen szakszerű, amennyire csak lehet. Így javíthat hivatásbeli helyzetén. Este feltétlenül hívja fel az édesanyját, vagy a nagymamáját, de az lenne a legjobb, ha meg is látogatná!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: